بازدید وزیر ورزش و جوانان از امکانات فدراسیون کشتی و کمپ تیم های ملی

بازدید وزیر ورزش و جوانان از امکانات فدراسیون کشتی و کمپ تیم های ملی

ساماس: وزیر ورزش و جوانان قبل از شروع نشست تخصصی فدراسیون کشتی در فاصله 33 روز تا بازیهای آسیایی 2026 ناگویا، از بخش های مختلف و امکانات تخصصی و پیشرفته کمپ تیم های ملی بازدید نمود.



به گزارش ساماس به نقل از مهر، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان امروز در شروع ورود به فدراسیون کشتی با حضور بر سر مزار شهید گمنام این مجموعه به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کرد. ایشان سپس و قبل از شروع نشست تخصصی بررسی آخرین وضعیت این رشته برای حضور در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، از بخش های مختلف فدراسیون کشتی و کمپ تیم های ملی بازدید کرد.
دنیامالی در این بازدید از اندیشکده فدراسیون کشتی، دپارتمان پزشکی و بازیابی توان ورزشکاران و دپارتمان هوش مصنوعی دیدن کرد و در جریان فعالیتها و ظرفیتهای این بخش ها قرار گرفت.
وزیر ورزش و جوانان همینطور از تجهیزات جدید و پیشرفته ریکاوری فدراسیون کشتی که با هدف ارتقاء فرایند آماده سازی، بازیابی توان و حفظ آمادگی جسمانی ملی پوشان مورد استفاده قرار می گیرد، بازدید کرد.
علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی در جریان حضور وزیر ورزش و جوانان در قسمت های مختلف، توضیحاتی در رابطه با امکانات ایجادشده، نحوه بهره برداری تیم های ملی از ظرفیتهای پزشکی، علمی و فناوری و تجهیزات نوین ارایه و برنامه های فدراسیون برای توسعه این زیرساخت ها را ارایه کرد.
دنیامالی همینطور با حاضر شدن در بخش های مختلف کمپ تیم های ملی، از نزدیک در جریان شرایط و امکانات آماده سازی کشتی گیران قرار گرفت.
این بازدید در فاصله ۳۳ روز تا شروع بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا و قبل از برگزاری نشست تخصصی فدراسیون کشتی جهت بررسی برنامه ها، وضعیت آماده سازی و شرایط تیم های ملی اعزامی به این رقابتها انجام شد.
معاونان و مشاوران وزیر ورزش و جوانان، دبیرکل کمیته ملی المپیک و دیگر اعضاء کمیسیون تخصصی وزارت ورزش و جوانان نیز در این بازدید حضور داشتند.

حرف آخر اینکه به گزارش ساماس به نقل از مهر، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان امروز در شروع ورود به فدراسیون کشتی با حضور بر سر مزار شهید گمنام این مجموعه به مقام والای شهدای گمنام ادای احترام کرد. علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در جریان حضور وزیر ورزش و جوانان در بخش های مختلف، توضیحاتی در ارتباط با امکانات ایجادشده، نحوه بهره برداری تیم های ملی از ظرفیت های پزشکی، علمی و فناوری و تجهیزات نوین ارائه و برنامه های فدراسیون برای توسعه این زیرساخت ها را ارائه کرد.
1405/05/27
13:12:35
5.0 / 5
15
تگهای خبر: بازی , پزشك , پزشكی , تجهیزات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم ابراز عقیده کنید
= ۷ بعلاوه ۵
ساماس - یوگا