جامعه ورزش و دولت آینده، كاستی ها و نیازها،

سهرابیان: دولت آینده به رشته های پرمدال توجه كند

سهرابیان: دولت آینده به رشته های پرمدال توجه كند

رئیس فدراسیون قایقرانی اظهار داشت: امیدوارم در دولت جدید بر روی رشته های پر مدال سرمایه گذاری کلان صورت گیرد البته این شعار را دولت های قبلی هم داشته اند که نتیجه ضعیفی حاصل شده است.


علیرضا سهرابیان در گفتگو با ایسنا درباره ی مشکلات ساختاری ورزش ایران که نیازمند توجه دولت آینده است، بیان نمود: به جهت اینکه در آینده نه چندان دور، دورنمای زیبایی از ورزش ایران ببینم باید از افراد تحصیل کرده و با تجربه استفاده بهینه نماییم. باید مدیرانی با عنایت به تخصص هایی که دارند و جدا از سیستم سیاست ورود پیدا کند و تمرکز خویش را روی پیشرفت ورزش بگذارند و این یک اصل است که باید صورت گیرد.
او افزود: تفکر به این بر این است که روسای فدراسیون ها باید در مورد پیشرفت رشته خود آینده نگری داشته باشند اما آنها به جای این که بیایند تمرکز خویش را بر روی برنامه ریزی بگذارند به دنبال رفع و رجوع بسیاری از مسائل و مشکلات دیگر هستند. از سوی دیگر بعضی از قانون ها احتیاج به بازبینی دارند برای نمونه بعضی از افراد هستند که در زمینه آموزش تجربه زیادی دارند و می توانند خیلی کمک حال رشته ها باشند اما به علت قانون منع استفاده از بازنشسته ها امکان استفاده از آنها وجود ندارد. من در مورد افرادی که تجربه پشت میز نشینی دارند صحبت نمی کنم بلکه در مورد افرادی صحبت می کنم که در زمینه آموزش تجربه زیادی دارند. این قانون منع استفاده از بازنشسته ها دست و پای فدراسیون ها را در این حوزه بسته است و نمی توانیم از افرادی که می توانند کمک کنند تا جوانان رشد داشته باشند استفاده نماییم.
سهرابیان همینطور اظهار داشت: کشورهای صاحب سبک، افراد با تجربه در زمینه آموزش را در کنار خود بعنوان مشاور یا دستیار می آورند و از تجربیات آنها استفاده می نمایند اما در کشور ما این گونه نیست زمانی که مهر بازنشستگی در کارنامه کاری این افراد خورده شود دیگر امکان استفاده از انها را نداریم.
رییس فدراسیون قایقرانی در پاسخ به این پرسش که نقش دولت آینده در ایجاد تحول در در ورزش چگونه می تواند باشد، خاطرنشان کرد: اگر دولت در مورد رشته های پر مدال برنامه ریزی کلان داشته باشد، فکر می کنم ثمره آنرا در مسابقات ببیند و شاهد این خواهیم بود که پرچم ایران در میادین مختلف به اهتزاز در بیاید و چه افتخاری بالاتر از این. فکر نمی کنم حتی در سیاست هم بتوان پرچم ایران را در کشورهای مختلف به اهتزاز درآورد در حالیکه در ورزش امکان انجام این کار وجوددارد.
او افزود: شروع کار دولت جدید از چند ماه دیگر است و میتوان چهار سال برنامه ریزی کلان در مورد رشته های پر مدال انجام داد. البته این شعار در دولت های قبلی هم وجود داشت اما نتایج آن بسیار ضعیف بود در صورتیکه برنامه ریزی بر روی رشته های مدال آور حتی می تواند به اهداف وزارت ورزش هم کمک نماید. سرمایه گذاری روی رشته های مدال آور مثل قایقرانی دوچرخه سواری و دومیدانی کار پسندیده ای خواهد بود و حتی می تواند کمک نماید که کم کم پابه پای کشورهایی که در کسب عناوین برتر در رویدادهای مهمی چون بازی های المپیک مدعی هستند قدم برداریم.
رییس فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: اگر تجهیزات را به این رشته های مدال آور تزریق نماییم، می توانیم از تعدد مدال ها بهره مند شویم و دیگه فشار به چند رشته محدود مثل کشتی تکواندو و کاراته که چشم امیدمان به آنهاست وارد نمی گردد. البته منظورم این نیست که به رشته های دیگر رسیدگی نشود اما فکر می کنم که بهتر است رشته هایی که پرمدال هستند را تفکیک کنند و نگاه ویژه تری به آن داشته باشند در این صورت ثمری آنرا در چهار سال بعد می بینند.




1400/03/15
12:56:21
5.0 / 5
1557
تگهای خبر: آموزش , تجهیزات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
ساماس - یوگا