برنامه فدراسیون بسکتبال برای بخش سه نفره جذب مربی بهتر از لوکا

برنامه فدراسیون بسکتبال برای بخش سه نفره جذب مربی بهتر از لوکا

ساماس: فدراسیون بسکتبال در نظر دارد یک گزینه جدید بهتر از مربی برزیلی را برای بخش سه نفره به خدمت بگیرد ضمن این که افزایش اعزام های تیم های این بخش از دیگر برنامه های فدراسیون دراین خصوص است.



مسعود عماری رییس سازمان بسکتبال سه نفره در گفتگو با خبرنگار مهر به برخی مشکلات این بخش در فدراسیون بسکتبال اشاره داشت که در عدم نتیجه گیری لازم توسط تیم های ملی در مسابقات مختلف هم تاثیر گذاشته است، اشاره نمود و در مورد آنها توضیح داد.
وی اظهار داشت: برگزاری رقابتهای متوالی و مختلف در سطح کشور برنامه کلی ما در سازمان بسکتبال سه نفره است که اجرا هم می شود طوریکه سالیانه بصورت میانگین برگزارکننده ۳۰۰ رویداد هستیم اما مشکل رنکینگ پائین بازیکنان است، بازیکنان ما و حتی ملی پوشان مان حضور کمی در میادین بین المللی دارند، به این علت از رنکینگ پائینی برخوردار می باشند. همین مسئله موجب می شود امتیازی که به مسابقات داده می شود، کم باشد.
رئیس سازمان بسکتبال سه نفره با تأکید بر این که رنکینگ بالای بازیکنان شرکت کننده تاثیر مستقیم روی امتیاز رویداد دارد، اشاره کرد: کشورهای دیگر با برگزاری مداوم رویدادهای بین المللی، پای بازیکنان مطرح و با رنکینگ بالا را به کشورشان و رویدادی که از آن میزبانی می کنند، باز می کنند. همین موجب می شود امتیاز رویدادشان بالا برود.
عماری با یادآوری این که رقابتهای انتخابی جام جهانی دو هفته پیش در آذربایجان برگزار گردید، اظهار داشت: این کشور بلا فاصله پس از این رقابتها و با وجودیکه تیم زنانش موفق به کسب سهمیه جهانی نشد، برگزارکننده بالاترین سطح مسابقات سه به سه بانوان در بود. به فاصله ۴۰ و ۷۰ روز دیگر هم دو رویداد دیگر آذربایجان انجام می شود. تیم های مطرح در این رویدادها شرکت می کنند.
وی با اعلان اینکه بسکتبال سه نفره ایران نیازمند ارتقا جایگاه در رنکینگ جهانی مردان و زنان است، اظهار داشت: باید حضورمان را در رویدادهای بین المللی بیشتر و پررنگ تر نماییم. پیگیر هستیم در مناطق آزاد کشورمان، تورنمنت هایی با حضور بازیکنان خارجی برگزار نماییم. همین مسئله هم روی پیشرفت رنکینگ تاثیر زیادی دارد. از طرفی حضور در مسابقات را هم دنبال می نماییم.

رئیس سازمان بسکتبال سه نفره تأکید دارد که تقویت رویدادهای داخلی و اعزام های برون مرزی در دستور کار است
رئیس سازمان بسکتبال سه نفره دراین خصوص اضافه کرد: تیم های سه نفره پسران و دختران ۲۰ تا ۲۷ مرداد در مسابقات لیگ ملت ها به میزبانی چین شرکت می کنند. این رقابتها در تقویم فیبا ثبت شده و روی رنکینگ بازیکنان تاثیر دارد. همین طور تا حد امکان در مسابقات Challengers که طی ماه های آتی برگزار می شود، باید شرکت داشته باشیم. این حضورها برای مان اهمیت دارد و در نتیجه گیری در رقابت هایی مانند انتخابی جام جهانی تاثیر خواهد داشت.
عماری با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای اعزام تیم به بازیهای آسیایی جوانان در بحرین و همین طور بازیهای کشورهای اسلامی در ریاض اشاره کرد: تمام تلاش مان افزایش رویدادهای داخلی باکیفیت و اعزام های برون مرزی است تا به مرور به لحاظ رنکینگ، بازیکنان مان شرایط بهتری پیدا کنند.
وی همین طور در مورد پایان همکاری با «لوکا کاروالیو» برزیلی اظهار داشت: قراردادهای همکاری با این مربی از ابتدا بصورت مقطعی منعقد می شد. پس از اتمام انتخابی در عمل قراردادی با او نداشتیم و این مربی هم خداحافظی خودرا اعلام نمود. اینطور پرونده این همکاری بسته شد.
رئیس سازمان بسکتبال سه نفره اشاره کرد: با گزینه های جدید برای انتخاب جایگزین «لوکا کاروالیو» صحبت کرده ایم. باید گزینه ای بهتر از این مربی را غائی نماییم تا برای رسیدن به اهداف مان در کنار تقویت رویدادهای داخلی و اعزام های برون مرزی، کمک خحال باشد.


منبع:

1404/03/19
09:48:29
5.0 / 5
40
تگهای خبر: بازی , شركت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
ساماس - یوگا