خوردنی هایی که به کاهش آلرژی کمک می کنند
ساماس: اگر با شروع بهار، علایم آلرژیک فصلی مانند عطسه، آبریزش و خارش چشم و بینی، خارش گلو و حتی گاهی حمله های سینوسی، موجب و آزارتان می شود بد نیست بدانید که برخی خوردنی ها می توانند تا حدی تاثیر آنتی هیستامین داشته باشند و با مصرف آنها ممکنست علایم آلرژی در شما کم شود.
به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، هرچند هیچ ماده غذایی نمی تواند درمانی قطعی برای آلرژی باشد اما میوه ها و سبزیجات برای کل بدن مفیدند. آنها سرشار از مواد مغذی ای هستند که می توانند بدن را سالم تر نگه دارند.
همین طور تعدادی از آنها ممکنست از شما در مقابل محرک های آلرژی فصلی محافظت کنند.
به گزارش نشریه تخصصی «وب ام دی»، در ادامه این مطلب به برخی از مواد غذایی مفید دراین خصوص اشاره شده است:
* پیاز، فلفل، انواع توت و جعفری همگی دارای ترکیبی موسوم به «کوئرستین» هستند. دکتر «السون هاس»، پزشک متخصص در این زمینه می گوید کوئرستین یک ماده شیمیایی گیاهی طبیعی است.
کوئرستین یک فلاونوئید طبیعی است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و به کاهش فشار اکسیداتیو در بدن کمک می نماید بگفته هاس، این ماده شیمیایی ممکنست واکنش های هیستامین را کم کند. هیستامین ها قسمتی از پاسخ سیستم ایمنیِ بدن به محرک های حساسیت زا هستند.
* کیوی هم به عنوان میوه ای غنی از ویتامین C می تواند مفید باشد. این ویتامین می تواند هیستامین را در بدن کم کند. شما همین طور می توانید ویتامین C را از خیلی از غذاها همچون پرتقال و سایر مرکبات دریافت کنید.
* آناناس هم دارای آنزیمی به نام «بروملین» است. بگفته دکتر «لاورنس روزن»، پزشک عمومی، بروملین نیز می تواند موجب کاهش تحریک در بیماریهای آلرژیک مانند آسم شود.
* ماهی تن، سالمون و ماهی خال خالی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. امگا ۳ می تواند به کاهش التهاب کمک نماید. هر هفته دو وعده ماهی مصرف کنید. یک مطالعه در ژاپن نشان داد بانوانی که ماهی بیشتری می خورند، سطوح پایین تری از علایم «تب یونجه» را دارند که به آن رینیت آلرژیک نیز می گویند.
ماهی خال مخالی یا اِسْقومْری اطلس به یکی از انواع تون ماهیان گفته می شود تب یونجه یا رینیت آلرژیک یک بیماری شایع است که علائمی شبیه به سرماخوردگی دارد. علائمی مانند عطسه، احتقان، آبریزش بینی و حملات سینوسی همچون شایع ترین آنها هستند.
علت این بیماری بطور معمول واکنش آلرژیک به مواد موجود در هوا مانند گرده گل است. بدین سبب زمانی که اتفاق می افتد بستگی به این دارد که فرد به چه ترکیبات یا ماده آلرژی زایی واکنش نشان دهد.
* عسل محلی هم ممکنست برای کنترل علایم آلژریک ناشی از گرده های گل در یک منطقه ی مشخص موثر باشد.
تحقیقات در مورد این که آیا عسل محلی به شما کمک می نماید تا آلرژی را کاهش دهید، متفاوت می باشد. متخصصان می گویند اگر دُزهای کمی از عسلِ یک ناحیه را در اوایل فصل مصرف کنید، ممکنست نسبت به گرده ها در آن منطقه تاب آوری بیشتری پیدا کنید.
درخت توس یا غان، سرده ای از درختان برگریز و سخت چوب از خانواده «توسکایان» که خویشاوندی نزدیکی با سرده درختان راش/بلوط دارد بعنوان مثال یک مطالعه نشان داد افرادی که عسل حاصل از زنبورهای تغذیه شده با گرده درخت توس یا غان را مصرف می کردند نسبت به افرادی که عسل معمولی مصرف کرده بودند علایم کمتری از حساسیت به گرده غان داشتند.
با اینحال متخصصان یادآور می شوند که این مورد آخر برای همه افراد قطعی نیست و باید آزمایش کنید که برای شما کارآیی دارد یا خیر.
منبع: ساماس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب