رئیس سازمان لیگ والیبال با ساماس مطرح كرد؛

انصراف برخی تیم ها در لیگ بانوان طبیعی بود

انصراف برخی تیم ها در لیگ بانوان طبیعی بود

به گزارش ساماس، رییس سازمان لیگ والیبال اظهار داشت: انصراف برخی تیم ها از حضور در لیگ برتر والیبال بانوان به علت این که تغییری در شرایطشان به وجود نمی آمد طبیعی بود.



جبار قوچان نژاد در گفتگو با گزارشگر مهر، درباره ی انصراف برخی باشگاه ها از حضور در لیگ برتر والیبال بانوان اظهار داشت: تیم هایی که بازیهای آخر آنها اثری بنابراین گیری نداشته از حضور در لیگ انصراف دادند. وقتی تیمی در پایان جدول قرار دارد و نتیجه ای کسب نکرده است، عملکردش تاثیری ندارد. البته طبیعی است که تیم ها هزینه های رفت وبرگشت و تمرین را متحمل نشوند مخصوصاً در لیگ بانوان که اسپانسرینگ کمتر و حمایت مالی محدود است.
وی اظهار داشت: به عنوان مثال تیم «کلینیک دکتر فرهاد» در پایان جدول بود و در دو بازی آخر حضور نداشت، برای اینکه با حاضر شدن در بازیها تنها هزینه می کردند و نتیجه ای عایدشان نمی شد. مشابه این موضوع برای ملوان هم صادق بود. به نظرم انصراف تیم هایی که تغییری در شرایطشان به وجود نمی آید خیلی طبیعی است. به ویژه این که بخش خصوصی باشد. دراین میان البته تنها تیم پدیده صنعت اوج گلپایگان بود که بدون برد و با یک امتیاز از حضور در لیگ انصراف داد. رییس سازمان لیگ والیبال در مورد شرایط برگزاری لیگ بانوان در مرحله پلی آف اظهار داشت: مرحله نخست با همان سیستم رفت و بازگشت برگزار می شود تا تصمیم غائی مشخص شود. از شنبه یا یکشنبه هفته بعد مسابقات را آغاز می نماییم. مرحله نخست مسابقات بصورت رفت و بازگشت برگزار می گردد تا در نهایت چهار تیم غائی برای میزبانی مشخص شوند. قوچان نژاد در مورد بحث ویدیو چک و اعتراضاتی که مطرح می شود، اظهار داشت: در بازی فولاد سیرجان و شهرداری ارومیه در یک صحنه دو بازیکن بصورت هم نگاه کردند که اصلا این مورد ربطی به ویدیو چک نداشت. ما تعارف نداریم تکنولوژی چشم عقاب را در اختیار نداریم. تصاویری که از ویدیو چک پخش می شود ممکنست از زوایای مختلف دیده شود. ممکنست یک تصویر از یک زاویه خطا نباشد اما از زوایای دیگر کاملا خطای آن مشهود باشد. وی تاکید کرد: در جریان بازی این دو تیم درخواست داشتند برای ویدیوچک که تا بررسی تصاویر زمان برد. البته ما هم قبول داریم که باید دقت بیشتری در ویدیوچک داشته باشیم، مخصوصاً برای پلی آف که حساسیت ها دو برابر می شود. تلاش می نماییم تا حد امکان خطاها کاهش پیدا کند.

منبع:

1404/12/03
14:41:09
5.0 / 5
11
تگهای خبر: بازی , تكنولوژی , كلینیك , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم ابراز عقیده کنید
= ۷ بعلاوه ۳
ساماس - یوگا