مونا حمودی:

قرعه خاتون بم در آسیا دشوار می باشد هدف عرضه فوتبالی زیباست

قرعه خاتون بم در آسیا دشوار می باشد هدف عرضه فوتبالی زیباست

به گزارش ساماس، بازیکن تیم فوتبال زنان خاتون بم با تأکید بر این که کار سختی در جام باشگاه های آسیا خواهند داشت اظهار داشت: تلاش می نماییم تا نماینده شایسته ای برای ایران عزیز باشیم و بازیهای زیبایی را عرضه بدهیم.



به گزارش ساماس به نقل از مهر، قرعه کشی جام باشگاه های فوتبال زنان آسیا در حالی انجام شد که بر طبق این قرعه تیم خاتون بم بعنوان تنها نماینده ایران در گروه B با سه تیم قدرتمند ووهان چین، بنگال هند و نسف قارشی ازبکستان همگروه شد.
سال گذشته خاتون بم با حضوری تاریخی و بی سابقه توانست برای نخستین بار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا صعود کند. این تیم با کسب یک برد پرارزش مقابل کالج اسکالرز تایلند، تساوی برابر کایا ایلویلو فیلیپین و شکست مقابل ملبورن سیتی استرالیا جواز حضور در جمع هشت تیم برتر را به دست آورد. هرچند در یک چهارم نهائی شاگردان جعفری مقابل هیوندای استیل کره جنوبی شکست خوردند ولی همین موفقیت نام ایران را در فوتبال زنان آسیا تثبیت کرد و نشان داد که تیم های ایرانی نیز توان رقابت با قدرت های قاره را دارند.
مرضیه جعفری پرافتخارترین مربی فوتبال زنان ایران باز هم روی نیمکت خاتون خواهد نشست. اعطای مجوز همزمان فعالیت وی در تیم ملی و خاتون بم به این معناست که تیم می تواند از دانش فنی و تجربه بالای سرمربی خود به بهترین شکل بهره ببرد. حضور او همراه با تجربه صعود تاریخی فصل قبل نقطه قوت بزرگی برای تیم است و می تواند انگیزه ای مضاعف برای رسیدن به نیمه نهائی بوجود آورد.
با این حال چالش های پیش روی خاتون بم نیز قابل توجه است. ووهان چین با تلفیقی از ملی پوشان و بازیکنان خارجی سطح بالا مدعی اصلی قهرمانی به حساب می آید و اساسا حریف سرسختی خواهد بود. بنگال هند نماینده کشوری که در سالهای اخیر سرمایه گذاری قابل توجهی روی فوتبال زنان انجام داده با حمایت فدراسیون و باشگاه های قدرتمند بدنبال کسب جایگاهی پایدار در آسیاست. در کنار این دو نسف قارشی ازبکستان نیز با اتکا به بازیکنان ملی پوش و جوان خود می تواند تیم خطرناکی برای خاتون باشد.
فوتبال زنان ایران چشم به خاتون بم دوخته است؛ تیمی که سال قبل با صعود تاریخی به یک چهارم نهائی لیگ قهرمانان آسیا بارقه های امید را در دل علاقمندان روشن کرد و سال جاری با انگیزه ای دوچندان و روحیه ای جنگنده در نظر دارد بال رویاهای فوتبال زنان ایران را بیشتر از پیش به پرواز دربیاورد. اگر تیم بتواند از همه ظرفیت ها و تجربه هایش بهره ببرد این دفعه صعود به نیمه نهائی و حتی فراتر از آن دور از دسترس نخواهد بود.
مونا حمودی بازیکن تیم فوتبال زنان خاتون بم در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با قرعه خاتون در رقابتهای جام باشگاه های فوتبال زنان آسیا اظهار نمود: اساسا قرعه سختی است؛ تیم چین قهرمان دوره قبل بوده و تیم ازبکستان هم تیم خوبی می تواند باشد اما از تیم هند اطلاع زیادی ندارم. در عین حال ما هم تمام تلاش خویش را می نماییم تا نماینده شایسته ای برای ایران عزیز باشیم و بتوانیم دل مردم را شاد نماییم.
وی در جواب این پرسش که دوره گذشته تیم خاتون با صعود به یک چهارم نهائی دست به تاریخ سازی زد آیا برای این دوره هم میتوان منتظر یک شگفتی جدید از نماینده کرمان در آسیا بود؟ اظهار داشت: دوره قبل شرایط واقعا سخت و نفس گیر بود اما باز هم یکدل شدیم و از تمامی توانمان استفاده کردیم تا بتوانیم صعود نماییم. امیدوارم این دوره نیز با همین همدلی بتوانیم موفقیت بیشتری کسب نماییم و به مرحله نیمه نهائی برسیم.
حمودی در مورد نقش سرمربی تیم و حضور مجدد مرضیه جعفری در کنار خاتون اظهار داشت: حضور جعفری همیشه موجب دلگرمی بوده است. نوع تمرینات و سبک مربیگری او به شکلی است که کمک فراوانی به تیم ما کرده و انرژی و انگیزه زیادی به بازیکنان می دهد.
بازیکن تیم فوتبال زنان خاتون بم در رابطه با لغو دیدار خاتون با آوای تهران در هفته نخست رقابتهای لیگ برتر زنان توضیح داد: درست است که این بازی به تعویق افتاده ولی به هر صورت چون برگزار می شود مشکل خاصی رخ نمی دهد و تمرکز ما بازهم بر تمرینات ادامه دارد.
حمودی در انتها و در واکنش به رقابتهای لیگ برتر و حضور تیم های مطرحی چون پرسپولیس اظهار داشت: هیچ چیز در فوتبال از قبل تعیین شده نیست و همه تیم ها برای ما قابل احترام هستند. تنها چیزی که ما به آن فکر می نماییم تمرکز بر تمرین و عرضه یک بازی زیبا و درخور شأن خاتون است تا در ادامه برای دفاع از عنوان قهرمانی بجنگیم. فکر می کنم سال جاری لیگ بسیار جذاب و خوبی خواهیم داشت. همه تیم ها حدودا با قدرت به میدان آمدند.
به اجمال، صدور مجوز همزمان فعالیت وی در تیم ملی و خاتون بم به این معناست که تیم می تواند از دانش فنی و تجربه بالای سرمربی خود به بهترین شکل بهره ببرد. فوتبال زنان ایران چشم به خاتون بم دوخته است؛ تیمی که سال قبل با صعود تاریخی به یک چهارم غایی لیگ قهرمانان آسیا بارقه های امید را در دل علاقه مندان روشن کرد و سال جاری با انگیزه ای دوچندان و روحیه ای جنگنده درنظر دارد بال رویاهای فوتبال زنان ایران را بیشتر از پیش به پرواز دربیاورد. با این حال ما هم تمام تلاش خویش را می نماییم تا نماینده شایسته ای برای ایران عزیز باشیم و بتوانیم دل مردم را شاد نماییم.

منبع:

1404/06/24
09:26:11
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بازی , فوتبال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم ابراز عقیده کنید
= ۱ بعلاوه ۵
لینک دوستان ساماس
ساماس - یوگا