توصیه های طب ایرانی برای رانندگی ایمن؛

تاثیر مزاج بر رفتار رانندگان

تاثیر مزاج بر رفتار رانندگان

به گزارش ساماس، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اظهار داشت: شناخت مزاج شخصی و تنظیم سبک زندگی و تغذیه بر مبنای آن، به اعتدال جسمی و روانی فرد کمک می نماید، تا نه تنها در زمان رانندگی بلکه در تمام موقعیت های زندگی، بالاترین سطح اعتدال را داشته باشد.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، دکتر سید مهدی میرغضنفری - معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ضمن اشاره به آخرین روز از هفته سلامت با شعار «نه به تصادف، آری به زندگی»، به تبیین نقش طب ایرانی در کاهش تصادفات رانندگی پرداخت.
وی ضمن اشاره به این که طب سنتی ایرانی صرفا یک مکتب طبی نیست، بلکه یک روش زندگی صحیح و سالم می باشد، اظهار داشت: این طب ریشه در فلسفه ای غنی و جهان بینی عمیق دارد و هدف آن تحقق سلامتی در تمام ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی است و این ظرفیت را دارد که حدودا در تمامی موضوعات در رابطه با انسان عرضه نظر کند.

کلی نگری و توجه به تفاوت های فردی

میرغضنفری با تاکید بر کلی نگر بودن طب ایرانی، بیان نمود: این طب، انسان را در ارتباط با تمام اجزای هستی می بیند و با عنایت به تفاوت های مزاجی افراد، سفارش های خاصی برای هر فرد دارد. مفهوم تعادل مزاج به معنای دستیابی به بهترین حالت سلامتی و عملکرد در طول عمر است.

تأثیر مزاج بر رفتار رانندگان

میرغضنفری به افزایش آمار تصادفات بعنوان یک معضل بزرگ در دنیا و در کشور ما اشاره نمود و اضافه کرد: به هر میزان که راننده از سلامت و تعادل بالاتری برخوردار باشد؛ مسلما کنترل بهتری بر رانندگی خواهد داشت و بطور قطع میزان خطر و تصادفات رانندگی کاهش پیدا خواهد نمود.
معاون دفتر طب ایرانی و مکمل ضمن اشاره به تاثیر مستقیم مزاج بر رفتار رانندگان، خاطرنشان کرد: افراد گرم مزاج معمولا خطرپذیرتر هستند و با سرعت بیشتری رانندگی می کنند. این افراد بیشتر مستعد انجام حرکات خطرزا در رانندگی هستند و باید از مصرف غذاهای محرک مانند فلفل، گوشت قرمز، شیرینی جات، غذاها و خوراکیهای شور پیش از سفر اجتناب کنند.
وی تصریح کرد: این مورد بخصوص در فصول گرم و مناطق گرمسیری اهمیت بیشتری دارد؛ چونکه گرم مزاجان در این شرایط زودتر عصبانی می شوند و امکان دارد رفتارهای خطرزا و پرتنش از خود نشان دهند.

هشدار به سردمزاجان: پرهیز از سردیجات پیش از سفر

میرغضنفری در ادامه به خصوصیت های سردمزاجان اشاره نمود و اظهار داشت: این افراد معمولاً محافظه کارتر هستند، اما گاهی ترس و واهمه بیش از اندازه می تواند منجر به تصمیمات نامناسب در رانندگی شود و راننده نتواند موقعیت های خطرناک را به خوبی مدیریت کند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی اخطار داد: سردمزاجان باید از مصرف مواد غذایی سرد و ترش مانند ماست، لبنیات و ترشیجات پیش از سفر پرهیز کنند، چونکه این مواد احتمال خواب آلودگی را می افزایند. خصوصاً در سفرهای طولانی، فصول سرد یا در مناطق سردسیری، خطر تصادف را بالا می برند و بایستی بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

توصیه نهایی: شناخت مزاج و تنظیم سبک زندگی

معاون دفتر طب ایرانی و مکمل در پایان، خاطرنشان کرد: شناخت مزاج شخصی و تنظیم سبک زندگی و تغذیه بر مبنای آن، به اعتدال جسمی و روانی فرد کمک می نماید، تا نه تنها در زمان رانندگی، بلکه در تمام موقعیت های زندگی، بالاترین سطح اعتدال را داشته باشد.
وی تاکید کرد: رعایت این سفارش ها بخصوص برای رانندگان حرفه ای و اشخاصی که سفرهای طولانی دارند، ضروریست.


1404/02/07
13:31:04
5.0 / 5
16
تگهای خبر: بهداشت , حافظه , زندگی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
لینک دوستان ساماس
ساماس - یوگا