پایش مداوم انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی از جانب سازمان غذا و دارو

پایش مداوم انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی از جانب سازمان غذا و دارو

به گزارش ساماس، سرپرست اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی به صورت مستمر ارزیابی و شرایط بهداشتی انبارش در آنها کنترل و رتبه بندی می شود.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به این که وفق قانون موارد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها مشمول گرفتن مجوزهای بهداشتی است، اظهار داشت: اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با هدف کنترل شرایط بهداشتی در مراکز نگهداری مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی، بعد از بازبینی حداقل ضوابط فنی بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و بهداشتی در ۱۳۹۳، بصورت مستمر مبادرت به ارزیابی شرایط بهداشتی انبارش در مراکز مذکور و رتبه بندی آنها می کند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی ادامه داد: در صورت عدم رعایت شرایط قابل قبول سازمان غذا و دارو در انبارهای مواد خوراکی و یا آشامیدنی مطابق با قانون برخورد خواهد شد.
به گفته ی ایشان، نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی بمنظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه لازم است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا شمرده می شود.




منبع:

1403/03/20
09:42:21
5.0 / 5
64
تگهای خبر: بهداشت , دارو , سلامت , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
ساماس - یوگا