راهکارهای طب سنتی برای پایین آوردن فشارخون

راهکارهای طب سنتی برای پایین آوردن فشارخون

ساماس: به گزارش ساماس، یکی از عوامل اثرگذار در بروز بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون شناخته می شود و این درحالی است که حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال کشور به بیماری پرفشاری خون مبتلا هستند اما نیمی از این افراد از ابتلای خود به بیماری پرفشاری خون بی خبر هستند.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، همینطور گفته می شود که حتی ۵۰ درصد کسانی که از پرفشاری خون خود آگاه هستند هم دارو مصرف می کنند و بیماری در کمتر از ۵۰ درصد این افراد تحت کنترل است.
رفتن به پزشک، شناخت بیماری و راه های کنترل آن خیلی مهم است اما در کنار مصرف دارو میتوان روش های تغذیه ای که طب سنتی بر آنها تاکید کرده است را هم دنبال کرد تا بتوان با این راهکارهای ساده هم پر فشاری خون را کنترل کرد.
نخستین اقدام مفید در زمان افزایش فشارخون، پاشویه با آب یا مخلوط آبغوره و آب از زانو به پایین است.
در منابع طب ایرانی امتلاء و پُری بدن از مواد و یا خشکی رگ ها و کاهش قابلیت ارتجاعی آن عامل پرفشاری خون شناخته شده است. ازاین رو کاهش دادن میزان غذا و مصرف غذاهای مزوره (غذاهای شکم پرکن که چاق کننده نیستند) نظیر کرفس، کنگر، هویج، زیتون، لوبیا، گشنیز، جعفری و لیموترش در غذاها مفید می باشد.
از طرفی روغن مالی بدن با روغن زیتون تازه یا روغن بادام شیرین در افراد لاغر و خشک مزاج می تواند کمک کننده باشد. برخی گیاهان نظیر سیر، قره قاط، سرخ ولیک و ریشه گزنه هم اثر کاهنده فشارخون دارند که میتوان از آنها بهره برد.
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در صورتیکه از داروهای دیگر هم استفاده می کنید هنگام استفاده از گیاهان برای کاهش فشارخون با متخصص طب سنتی مشورت کنید.




منبع:

1402/10/03
08:13:47
5.0 / 5
313
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
ساماس - یوگا