كلهر در حاشیه مجمع تكواندو:
۷ هزار بلیت برای هر بازی تهیه کرده ایم
به گزارش ساماس معاون فرهنگی و توسعه ورزش های همگانی اظهار داشت: مسائل و حاشیه های تیم ملی تمام شده و شاید در تیم ملی اختلاف نظر باشد، ولی دو دستگی را قبول ندارم.
به گزارش ساماس به نقل از مهر، سینا کلهر که ریاست مجمع سالیانه فدراسیون تکواندو را بر عهده داشت، در انتها این مجمع در جمع خبرنگاران به شرایط سفر هموطنان به قطر برای تماشای بازی های تیم ملی اشاره نمود و اظهار داشت: یک مرتبه باید در مورد این مورد به صورت شفاف صحبت نماییم. بلیت فروشی در دو مرحله انجام شده و در مرحله اول توسط فدراسیون فوتبال نزدیک به ۹ هزار بلیت فروخته شده است. مرحله دوم قرار شده ۱۲ هزار بلیت جدید فروخته شود و فدراسیون فوتبال هفته آتی بلیط فروشی رو شروع خواهدنمود. حداکثر قیمت بلیط در بهترین نقطه ورزشگاه ها ۶ میلیون پانصد هزار تومان برای یک بازی است. پایین ترین قیمت بلیت هم ۲ پانصد هزار تومان است.
وی به اقامت و اسکان تماشاگران هم اشاره نمود و افزود: قیمت بلیت هواپیما هم که به طور عمده برای شرکت قطری است نزدیک به ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است و دوستان در وزارت راه درصدد آن هستند که امکان پرواز با هواپیماهای ایرانی وجود داشته باشد. اگر این امکان به وجود بیاید احساس می نماییم که قیمت بلیت هواپیما به نصف کاسته می شود. مبحث دیگری هم که وزارت راه درحال پیگیری آن است سفر یک روزه است، یعنی اساساً اسکانی وجود نداشته باشد و تقریباً مقدمات آن انجام شده است و تماشاگران بامداد به سفر بروند و پس از مسابقه برگردند که اگر این اتفاق بیفتد مبحث اسکان کاملاً حل خواهد شد. قرار نیست تماشاگر به کیش منتقل شود و از آنجا به قطر سفر کند. تا آنجا که وزارت راه هماهنگ کرده مقرر است از هشت شهر پروازها صورت گیرد و کیش هم یکی از آن هشت نقطه است. یک امکانی را جزیره کیش فراهم نموده است و بنظر می رسد یکی دو کشتی کروز را توانستند هماهنگ کنند تا تماشاگرانی که خودشان علاقه مند هستند که اسکان شان در کشتی کروز باشد از آن ظرفیت استفاده کنند.
معاون فرهنگی وزارت ورزش در مورد تعداد بلیت های تهیه شده برای ایرانی هم اظهار داشت: برای هر بازی میتوان ۷ هزار بلیت تهیه کرد. هدف نهایی این بود که ۱۰ هزار بلیت برای هر بازی به ایران داده شود و برای این کار هم رایزنی خواهیم کرد.
کلهر در مورد برنامه های فرهنگی وزارت ورزش در جام جهانی اظهار داشت: در دو بخش داخلی و خارجی این برنامه ها تقسیم شده است. بخش داخلی در ارتباط با پخش مسابقات در اماکن عمومی است، ان شاءالله اگر پیروزی برای تیم ملی رقم خورد آمادگی جشن را داشته باشیم که امیدواریم این اتفاق بیفتد. در بخش خارجی هم دو بخش درون ورزشگاه و بیرون آنرا مجزا کردیم. در بخش داخل ورزشگاه چند مبحث را پیگیری کردیم، یکی مساله مشوقین است که همه آنها از انتخاب تا اعزام را ساماندهی کردیم. یکی دیگر مبحث لباس هواداری است، پرچم، سربند و مچ بند است که تدارک دیدیم. یک قسمت دیگر هم به بیرون ورزشگاه برمی گردد که در یک منطقه به اسم «فیفا زون» برای همین منظور است، فعالیت خواهیم کرد، یک منطقه دیگر هم خود کشور قطر در نظر گرفته است. مقدمات اولیه این کارها انجام شده است و روز گذشته هم در آخرین جلسه، برنامه هایی مثل برگزاری کنسرت، گروههای موسیقی و صنایع دستی قرار شده است که حضور فعالی داشته باشند.
وی به مجمع تکواندو هم اشاره نمود و اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی برگزار شد، معتقدم تکواندو، ایرانی ترین رشته غیر ایرانی است و از میان رشته های مختلف که از کشورهای دیگر به ایران وارد شده اند، تکواندو با روح جوانان ما یکی شده است. وقتی به ورزش نگاه می نماییم تکواندو درهم آمیختگی و در هم تنیدگی خاصی دارد و از بعد قهرمانی و عمومی مؤثر است؛ قدر این موقعیت را باید بدانیم. وقتی پای صحبت از رشته های ورزشی به میان می آید، تکواندو یکی از رشته های شاخص و مورد بحث است. تکواندو ورزش پیشرویی بوده و قهرمانان مهمی را به جامعه ورزش ایران تحویل داده است.
معاون وزیر ورزش با اشاره به مدال طلای هادی ساعی در المپیک ۲۰۰۸، عنوان کرد: در ایام واپسین المپیک ۲۰۰۸ که کاروان ایران منتظر کسب مدال طلا بود، نگاه مردم به تکواندو خیره شد و هادی ساعی تنها مدال طلای این المپیک را به دست آورد که مردم واقعاً از این مدال خوشحال شدند. از طرفی چهره مذهبی، اصیل و باسابقه ای مانند سید محمد پولادگر در رأس فدراسیون بود که و چهره این ورزش را خاص کرد و نهایتا قهرمانانی مانند هادی ساعی قهرمان با اصالت تکواندو را به ورزش معرفی نمود.
کلهر افزود: قدر سرمایه ها را باید بدانیم. همه سرمایه های فدراسیون تکواندو در مجمع عمومی جمع شده اند و باید ایرانیزه شدن تکواندو را حفظ نماییم. توقع می رود ساعی یک قدم به پیش برود چونکه تکواندو لیاقت بهترین ها را دارد ازاین رو به سبب تعداد ورزشکاران و قهرمانی ها مطمئناً این اتفاق دور از دسترس نیست. برای اهالی تکواندو که در وزارت ورزش و جوانان حضور دارند، پیشروی تکواندو یک غنیمت است و نباید فرصت را از دست داد و باید حامی نیروی جوانی مانند ساعی باشیم.
وی در انتها متذکر شد: از جنبه فرهنگی هم فدراسیون تکواندو پیشرو بوده است. مراسم هایی مانند بزرگداشت شهدا، نماز جماعت و … پیش فرض است و باید صورت گیرد. باید فتوت و جوانمردی را سرلوحه کار خود قرار دهیم. کاری که ساعی در رسم جوانمردی و فتوت می کند، بیشتر از سایر افراد نمود می کند چون که با کارنامه پرباری که دارد می تواند در مسائل فرهنگی پیشگام باشد. ورزش تکواندو به شکلی است که تربیت درون فرد شکل می گیرد و ادب سرلوحه کار ورزشکار می شود. امیدوارم اقدامات پیشروی فرهنگی در تکواندو تداوم داشته باشد و سایر رشته های ورزشی هم در این راه قدم بردارند.
منبع: samas.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب