نظر کارشناسان آمریکایی در رابطه با شیوع آبله میمونی

نظر کارشناسان آمریکایی در رابطه با شیوع آبله میمونی

به گزارش ساماس، باآنکه سازمان جهانی بهداشت (WHO) به تازگی شیوع «ام پاکس» (آبله میمونی) را یک وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی اعلام نموده است، اما طبق گفته پزشکان و کارشناسان بهداشت عمومی در ایالات متحده، ام پاکس بسیار بعید است که منجر به تعطیلی مدارس شود.


به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، در بین بحث ها در مورد این که آیا شیوع بیماری ام پاکس می تواند بر آموزش تاثیر بگذارد یا خیر، مقامات بهداشتی در دولت فدرال ایالات متحده پیشبینی نمی کنند که موارد مبتلا شدن به ام پاکس منجر به قرنطینه مدارس همانند شیوع کرونا شود.
«کریستینا هاتسون»، رئیس شاخه ویروس آبله و هاری در مرکز کنترل و جلوگیری از بیماری آمریکا (CDC) مستقر در آتلانتا، اظهار داشت: این بیماری مانند کووید نیست.
وی ادامه داد: در مورد بیماری ام پاکس شما در واقع می توانید ضایعات پوستی را روی کسی ببینید. تا وقتی که مستقیماً آنها را لمس نکنید، آلوده نخواهید شد.
در همین حال، «کارلوس دل ریو»، استاد پزشکی و متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه در آتلانتا، اظهار داشت: در حالیکه شیوع ام پاکس در آفریقا نگران کننده است، مدارس در ایالات متحده در صورت شیوع این بیماری در این کشور مطلقاً تعطیل نمی شوند.
او در رابطه با ام پاکس اظهار داشت: رویکرد در مقابل این ویروس بسیار متفاوت می باشد.
به گزارش آناتولی، همینطور روز جمعه، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت که میتوان ویروس جدید ام پاکس را متوقف کرد و تحت کنترل قرار داد.
«تدروس آدهانوم قبریسوس» گفت بیشتر از ۱۰۰ هزار مورد تایید شده مبتلا شدن به ام پاکس از زمان شروع شیوع جهانی در سال ۲۰۲۲ به سازمان جهانی بهداشت گزارش شده است و به افزایش بی سابقه موارد مبتلا شدن به این بیماری در آفریقا اشاره نمود.
بر مبنای آخرین آمار CDC آفریقا، تا کنون ۱۷ هزار و ۵۴۱ مورد مبتلا شدن به ام پاکس و ۵۱۷ مورد مرگ ناشی از این بیماری از ۱۳ کشور آفریقایی گزارش شده است.
جمهوری دموکراتیک کنگو، مرکز شیوع کنونی این بیماری، ۹۶ درصد از کل موارد و ۹۷ درصد از کل مرگ و میرهای گزارش شده در سال ۲۰۲۴ را تشکیل می دهد.
شیوع ام پاکس در تاریخ ۱۴ اوت توسط سازمان جهانی بهداشت یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین المللی اعلام گردید.
به قول متخصصان بهداشتی، فردی که به ام پاکس آلوده شده است طی ۲ تا ۱۹ روز بعد از قرار گرفتن در معرض ویروس، علایم را نشان داده است.
به قول متخصصان سازمان جهانی بهداشت، ام پاکس سبب ایجاد بثورات و علایم شبیه آنفلوآنزا می شود.



منبع:

1403/06/05
12:33:47
5.0 / 5
127
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
ساماس - یوگا