فواید چهارزانو نشستن برای بدن انسان چیست؟

فواید چهارزانو نشستن برای بدن انسان چیست؟

به گزارش ساماس، شاید تصور عمومی بر این باشد که چهار زانو نشستن روی زمین مضر است. اما به قول متخصصان، چهار زانو نشستن روی زمین به تحرک و انعطاف پذیری بدن کمک می نماید و باعث فعال شدن عضلات شکمی می شود.



به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، دکتر «کریستوفر بیس»، استادیار بخش فیزیوتراپی در دانشگاه پیتسبورگ، می گوید: اگر بخواهم از منظر تأثیر مثبت بر سلامت و وضعیت اسکلتی عضلانی بگویم، چهار زانو نشستن یا نشستن با پاهای ضربدری روی زمین، بر دامنه حرکتی لگن، کمر و زانو تأثیر مثبتی می گذارد.

همچنین به قول دکتر «جنیفر اوکانل»، متخصص فیزیوتراپی، چهارزانو نشستن عضلات همسترینگ، سه ماهیچه در ناحیه پشت استخوان ران را رها و شل می کند، در حالیکه این عضلات هنگام نشستن روی صندلی سفت می شوند.

طبق سفارش کارشناسان این نوع نشستن برای افراد مسن تر هم مزیت های بسیار دارد، چونکه اگر این افراد بتوانند به سادگی روی زمین بنشینند و برخیزند، احتمال افتادنشان کمتر است و در صورت افتادن هم می توانند به سادگی باردیگر بلند شوند.

با این حال کارشناسان می گویند که برای افزایش انعطاف پذیری نیازی نیست که حتما چهارزانو روی زمین بنشینید، می توانید روی کاناپه یا مبل هم به همین حالت بنشینید تا انعطاف پذیری و دامنه حرکتتان را افزایش دهید.

به گزارش نیویورک پست، چهار زانو نشستن برای عضلات شکمی هم مفید می باشد، چونکه وقتی تکیه گاهی برای کمر و پشتتان ندارید، مجبورید از عضلات شکمی و مرکزی بدنتان استفاده کنید. همینطور وقتی از روی زمین برمی خیزید، عضلاتتان بیشتر درگیر می شوند. متخصصان دراین زمینه می گویند برخاستن از این وضعیت برای کل بدن مفید می باشد و سبب تحرک لگن، زانو و همینطور قسمت مرکزی بدن می شود.

البته چهارزانو نشستن در کل روز به سلامت بدن کمک نمی نماید. به قول بیس، دلیلی دارد که ساعت هوشمندتان هر ۶۰ دقیقه یک مرتبه اخطار می دهد تا از جایتان بلند شوید. بعضی از این هشدارها به وضعیت بدن برمی گردند، برخی تنها برای چند حرکت ساده و سوزاندن اندکی کالری است، اما بعضی از آنها از تغییر وضعیت بدن خبر می دهند.

علاوه بر این، نشستن روی زمین برای همه افراد مناسب نمی باشد، بخصوص برای کسانی که ناراحتی های مفصلی دارند و همینطور افرادی که دوران نقاهت بعد از جراحی را پشت سر می گذارند. متخصصان سفارش می کنند که دراین خصوص مانند دیگر کارهای در ارتباط با سلامت، حتما با متخصص بهداشت و سلامت یا فیزیوتراپ مشورت کنید.




1403/03/12
10:49:15
5.0 / 5
295
تگهای خبر: بهداشت , جراحی , سلامت , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
ساماس - یوگا