رییس سازمان پزشكی قانونی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش ساماس، رئیس سازمان پزشکی قانونی اظهار داشت: با همکاری و هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان تبادل الکترونیک پرونده های بیماران فراهم گشته است که این امکان از اطاله دادرسی در رسیدگی ها جلوگیری می کند.



به گزارش ساماس به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور، عباس مسجدی روز یکشنبه نهم اردیبهشت در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: امکان دسترسی برخط به پرونده های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی رجوع می کنند یکی از درخواست های جدی سازمان در سالهای گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان اخیرا محقق شده است.

وی اضافه کرد: درخواست پرونده های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی احتیاج به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم احتیاج به رجوع حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با ابراز امیدواری در مورد ادامه دار بودن اجرای این طرح، تصریح کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در جهت پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه ی خدمت به آنان خیلی مهم است و مراجعین سازمان هم که عموما افراد متألم و صدمه دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد بنابراین امیدواریم زین پس همکاریهای بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی جهت راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی اضافه کرد: مبحث تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در چارچوب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری عنوان کرد: هم اکنون تمام زیر ساخت های لازم برای برقراری این تبادل فراهم گشته است و پیشبینی می شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم گردد.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در چارچوب این اقدام و از راه این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در مورد میزان و نوع خسارت و صدمه های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می کنند، می توانند به جزئیات پرونده های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

در این جلسه معاونین و تعدادی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم حضور داشتند.







منبع:

1403/02/10
19:21:43
5.0 / 5
370
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
ساماس - یوگا