فرهادی زاد :

به دنبال تساوی ورزشکاران زن و مرد برای بازی های آسیایی نیستیم

به دنبال تساوی ورزشکاران زن و مرد برای بازی های آسیایی نیستیم

به گزارش ساماس، نایب رییس کمیته ملی المپیک با تکیه بر نگاه ویژه این کمیته به بخش بانوان برای حضور در بازی های آسیایی اظهار داشت: به دنبال تساوی ورزشکاران زن و مرد نیستیم اما کاروان ایران روی مدال بانوان حساب کند.



مهین فرهادی زاد در گفتگو با خبرنگار مهر به پیگیری نشست های کارشناسی با فدراسیون ها بمنظور بررسی وضعیت رشته های مختلف برای حضور در بازی های آسیایی اشاره نمود و اظهار داشت: این بررسی های بر مبنای دسته بندی انجام شده برای رشته ها در خصوص رشته های مسلم مدال آوری با ظرفیت کامل، رشته های مدال آور با ظرفیت نامشخص و رشته های مشروط (عدم شانس مدال) به انجام می رسد.
وی با یادآوری حضور نمایندگان وزارت ورزش در جلسات کارشناسی اشاره کرد: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک همسو با یکدیگر بر کیفی سازی کاروان اعزامی به بازی های آسیایی تاکید دارند و دسته بندی انجام شده برای رشته ها هم بر همین اصل انجام شده است با اینحال در مورد بانوان شرایط جهت بررسی و نتیجه گیری تا حدی متفاوت مدنظر قرار می گیرد یعنی نگاه حمایتی و تلطیفی به این بخش وجود دارد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک اشاره کرد: کاروان ورزش ایران در ادوار اخیر بازی های آسیایی و المپیک از حضور زنان منتفع شده است کمااینکه برای المپیک پاریس نخستین سهمیه توسط هانیه رستمیان به دست آورد همانطور که برای المپیک توکیو هم نجمه خدمتی به عنوان نخستین ورزشکار برای کاروان ایران کسب سهمیه کرد. از حیث مدال آوری هم بانوان ایران در بازی های آسیایی به نسبت ورزش زنان در ایران و کشورهای رقیب، عملکرد قابل توجهی داشته اند.
فرهادی زاد اشاره کرد: در مجموع ورزش ایران در رویدادهای مختلف از حضور ورزشکاران زن منتفع بوده است. بنا بر این رویکرد حمایتی در مورد آنها برای بازی های آسیایی هانگژو مورد تاکید قرار گرفته است.
«همزمان با دوره پیشین بازی های آسیایی این وعده از سوی رئیس وقت کمیته ملی المپیک داده شد که جمعیت ورزشکاران زن و مرد برای بازی های آسیایی آینده مساوی خواهد شد. این مساله در مورد کاروان هانگژو اجرایی می شود یا اصلا موردتوجه است؟»، وی در پاسخ به این پرسش اظهار داشت: شاخص ها و رویکرد های مورد تاکید ستاد عالی که محور بررسی ها در جلسات کارشناسی قرار گرفته، مشخص است. توجه به کیفیت اصل و محور کار است. درست است که در مورد بانوان نگاه حمایتی اعمال می شود اما مانع از توجه به کیفیت گرایی در این بخش نخواهد شد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک اشاره کرد: بدین سبب نمی گویم که بدنبال تساوی تعداد ورزشکاران زن و مرد برای بازی های آسیایی هستیم چون در هر شرایطی کیفیت اصل کارمان است اما درعین حال نوع نگاه متفاوتی که به ورزش زنان و بررسی وضعیت آنها داریم قاعدتا منجر به افزایش تعدادشان در کاروان اعزامی به هانگژو خواهد شد.
وی اشاره کرد: به همین دلیل میتوان با قاطعیت اظهار داشت که کاروان ایران می تواند روی عملکرد ورزشکاران زن در بازی های آسیایی و مدال آوری آنها حساب ویژه ای داشته باشد.
«معاون وزیر ورزش قبل از اختصاص ردیف اعتباری ویژه برای بانوان اطلاع داده بود و این که این بودجه شامل حال ورزشکارانی می شود که برای المپیک کسب سهمیه می کنند یا در بازی های آسیایی حضور خواهند داشت. این برنامه در همکاری با کمیته ملی المپیک اجرا می شود یا کمیته برنامه مختصِ خویش را دارد؟»، فرهادی زاد در پاسخ به این پرسش اظهار داشت: بطور قطع معاون وزیر ورزش در امور بانوان این خبر را به عنوان یکی از برنامه های وزارت ورزش اعلام نموده است اما آنچه مسلم است ورزشکاران زن از حمایت مالیِ کمیته بی نصیب نمی مانند. تأمین بخشی از اعتبار حقوقی که مقرر است در فاصله ۲۰ ماهه تا المپیک به ورزشکاران پرداخت گردد با کمیته است و این مساله شامل ورزشکاران زن هم می شود.
وی اظهار داشت: همینطور کمیته ملی المپیک پاداش ۳۰ میلیون تومانی برای دارندگان سهمیه المپیک مصوب کرده است که طی روزهای آینده به هانیه رستمیان پرداخت خواهد شد.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک همینطور در مورد ارتباط با فدراسیون ها در مورد فعالیت بخش بانوان آنها اظهار داشت: بطور قطع در تعامل با وزارت ورزش و معاون امور بانوانف جلسات جداگانه ای را با نواب رئیس فدراسیون ها خواهیم داشت تا ارزیابی دقیق تر و کامل از شرایط رشته ها، تیم ها و ورزشکاران شان به دست بیاوریم.


منبع:

1401/08/15
10:38:31
5.0 / 5
510
تگهای خبر: بازی , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
ساماس - یوگا