كرونا ضربه بزرگی به كشتی خواهد زد؛

علیرضا دبیر: كادر فنی تیم های ملی پاسخگوی مسائل فنی است

علیرضا دبیر: كادر فنی تیم های ملی پاسخگوی مسائل فنی است

رئیس فدراسیون كشتی اظهار داشت: بعنوان رئیس فدراسیون، در مسائل فنی ریز نمی شوم و كادر فنی، پاسخگوی مسائل فنی است.



به گزارش ساماس به نقل از فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با تسلیت ایام اختتام ماه صفر اظهار داشت: فدراسیون کشتی به دنبال این بود که تنور کشتی داغ شود و باردیگر کشتی گیران به روی تشک کشتی بازگردند و به همین دلیل به دنبال گرفتن مجوز از وزارت بهداشت بودیم که خوشبختانه با برگزاری رقابت های لیگ با حفظ پروتکل های بهداشتی و موارد ایمنی موافقت شد.
وی افزود: برای اتحادیه جهانی نیز خیلی مهم بود که کشتی گیران باردیگر به روی تشک بازگردند و به اصطلاح تنور کشتی داغ شود چونکه «لالوویچ» عضو کمیته بین المللی المپیک و از افراد نزدیک به «توماس باخ» رئیس این کمیته نیز هست.
دبیر اشاره کرد: به شخصه می دانستم که اتحادیه جهانی، رقابت های قهرمانی بزرگسالان جهان را برگزار می نماید چونکه کشورهای شوروی سابق همچون روسیه و کشورهای دیگر که در اتحادیه جهانی صاحب نفوذ نیز هستند، زمانی می توانند از دولت هایشان بودجه بگیرند که برگزاری مسابقات کشتی در بین باشد.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا و تعطیلی باشگاه های کشتی، ضربه بزرگی به کشتی کشور خواهد زد، اظهار داشت: این مساله از ۳ سال دیگر خودش را نشان خواهد داد، زمانی که بچه های ۹ و ۱۰ ساله نتوانند در باشگاه کشتی ثبت نام کنند و به سراغ کشتی نیایند، آینده کشتی از نظر نیروی انسانی تامین نخواهد شد.
وی در مورد برگزاری رقابت های لیگ تصریح کرد: به واقع فدراسیون کار سخت و مشکلی را انجام داد، چونکه هیچ موقع میزبان رقابت های لیگ و متحمل هزینه های آن نبود و فقط یک ناظر برای نظرات این مسابقات اعزام می کرد، اما باتوجه به شرایط موجود و خواست فدراسیون برای برگزاری مسابقات، از نظر میزبانی، محل اسکان، تامین غذای روزانه و همین طور انجام تست های کرونا به تیم ها کمک کردیم و برگزاری دور رفت این رقابت ها بیش از یک میلیارد تومان برای فدراسیون هزینه داشت.
رئیس فدراسیون کشتی افزود: جا دارد از دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکر ویژه کنم که شرایط کشتی کشور را درک کرد و مجوز برگزاری مسابقات را به ما داد.
دبیر با اشاره به اینکه سوت مسابقات، کشتی گیران را از نظر فنی و آمادگی ۳ ماه جلو می اندازد اظهار داشت: وقتی که کشتی گیر بعد از چند ماه دوری از کشتی به روی تشک می آید گیج است و پس از چند مسابقه به حالت طبیعی خود بر می گردد و این مساله تنها در مسابقات اتفاق می افتد و حتی برگزاری اردو نیز این اثر را ندارد.
وی با اشاره به اینکه تجربیات برگزاری این مسابقات را به رئیس فدراسیون کشتی صربستان بعنوان برگزار کننده مسابقات جهانی و همین طور اتحادیه جهانی ارسال کرده ایم گفت: بسیار کار سختی بود که ۴۰۰ تا ۵۰۰ کشتی گیر، مربی و داور را بیاوریم و طوری مدیریت نماییم که موارد ایمنی و پروتکل های بهداشتی رعایت شود و مدیریت این کار برای اتحادیه جهانی و کشور صربستان که میزبان کشورهای جهان برای برگزاری مسابقات در سه رشته آزاد، فرنگی و زنان است خیلی مشکل و دشوار خواهد بود.
رئیس فدراسیون کشتی با تشکر از صدا و سیما اظهار داشت: از تلویزیون و رادیو تشکر می کنم که کاری کردند که کشتی در خانه های مردم برود و این توجه آنها به ورزش اول کشور بود.
وی در مورد داوری های لیگ تاکی: کرد طبیعی بود که داوران بعد از دوری از مسابقات تا حدودی از فرم اصلی خود خارج باشند اما در ایام آخر به کار خود کاملاً مسلط شدند.
دبیر افزود: از داورانی که به یاری فدراسیون آمدند و در این مسابقات قضاوت کردند تشکر می کنم اما کار آن داورانی که دعوت ما را نپذیرفتند نیز بعنوان یک نکته منفی در ذهن ما می ماند.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد کمیسیون داوران و داوری کشور اظهار داشت: با ۱۳۶ داور نمی گردد کیفیت داوری را بالا برد. باید حتما این تعداد کم شود و روی کیفیت بسیار کار نماییم. آقای مصلایی پور را که داور جوان و با اخلاق المپیکی ما است و به زبان انگلیسی نیز مسلط است را بعنوان رئیس کمیسیون داوران انتخاب کردیم و از همه داوران می خواهم که به ایشان کمک کنند تا داوری کشور رشد کند تا در آینده بتوانیم یک مدرس در اتحادیه جهانی داشته باشیم. در زمان مرحوم خالدی وقتی ایشان رشد کرد، داوری ما نیز رشد پیدا کرد.
وی در مورد برگزاری رقابت های جهانی کشتی اشاره کرد: در ایمیلی که اتحادیه جهانی زده اعلام نموده اند که مسابقات به صورت قطعی برگزار می گردد ولی یک «اما و اگر» گذاشته اند که بلیت ها را طوری بگیرید که بتوانید پس بدهید و شیوع ویروس کرونا نیز در کشورها بالا نرود. اما همه اینها دلیل نمی گردد که ما کار نکنیم و در جلسه ای که با سفیر صربستان داشتیم هماهنگی های لازم را انجام دادیم.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد ورود به مسائل فنی و تیم های ملی گفت: یک چیز را فراموش نکنیم که در دوره قبل رئیس فدراسیون هم سرمربی بوده و هم رئیس فدراسیون اما من فقط رئیس فدراسیون هستم و اگر قرار بود همه کارها را من انجام دهم که دیگر وجود سرمربی و رؤسای کمیته ها مدلول نداشت. در جلسه با سرمربیان یک چیز را اعلام کردم و من خط مشی کلی را اعلام نموده ام که مراقب باشید خدای ناکرده حق کسی ضایع نگردد، چونکه به عدالت در کشتی اعتقاد دارم.
وی افزود: تمام کارها را به مسئولان بخش های مختلف فدراسیون واگذار کرده ام و از آنها توضیح می خواهم، در بحث فنی نیز کادر فنی و سرمربیان تیم های ملی باید پاسخگو باشند و در نهایت همه ما به جهت شفاف سازی موظفیم به اصحاب رسانه و مردم پاسخ دهیم و مسئولیت یعنی پاسخگو بودن.
دبیر اظهار داشت: من در مسائل خیلی ریز نمی شوم در مورد تیم های ملی نیز اعلام می کنم که کشتی گیران بشنوند، کشتی گیر با فضای مجازی قهرمان نمی گردد، و من توجهی هم به اینگونه مسائل نمی کنم و کشتی گیران با توسل به فضای مجازی و دادن خط و خطوط به دنبال ورود به تیم ملی نباشند، بلکه باید با عملکردشان روی تشک صاحب پیراهن تیم ملی شوند، نه حاشیه سازی در فضای مجازی.
وی افزود: کشتی گیری بیاید بگوید من در مسابقات جهانی قزاقستان، رقابت های جام تختی، مسابقات قهرمانی آسیا در هند و تورنمنت های بین المللی و رقابت های لیگ نتیجه گرفته ام و اردو دعوت نشده ام حق با اوست، اما چند نفری که اعتراض دارند عملکردشان مشخص است، اما بهانه شان این است که می گویند با اختلاف کم باخته ایم.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد چرخه انتخابی اظهار داشت: به شخصه به این چرخه معتقدم اما اجرای آن به ۶ ماه زمان نیاز دارد ولی هم اکنون که برای نخستین بار در تاریخ اتحادیه جهانی ۲ ماه پیش از برگزاری مسابقات اعلام به انجام شدن آن می کنند، باید تدبیر دیگری اندیشیده می شد، چونکه ما زمان نداشتیم و تا ۱۵ آبان ماه باید اسامی تیم ملی به اتحادیه جهانی اعلام گردد و بطور قطع مسابقات انتخابی درون اردویی نیز خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: البته در کشتی آزاد در سه وزن چندین کشتی گیر وجود داشتند و به سبب کمبود جا و رعایت پروتکل های بهداشتی باید تعداد نفرات دعوت شده کمتر می شد و به خاطر همین انتخابی این اوزان زودتر برگزار می گردد اما در مورد سایر کشتی گیران کادر فنی صلاح دانست تا کشتی گیران را در یک مرحله اردو زیر نظر داشته باشد تا از نظر بدنی و فنی در شرایط بهتری بتوانند به رقابت انتخابی بپردازند.
دبیر با بیان اینکه برای حضور در اردو باردیگر تست کرونا داده اظهار داشت: ما برای رعایت پروتکل های بهداشتی و ایجاد فضای قرنطینه با مشکل اسکان مواجه بودیم برای اینکه ظرفیت خانه کشتی شهید ابراهیم هادی ۹۰ تخت است و ما باید همزمان میزبان اردوهای تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی باشیم و کار برایمان دشوار است اما چاره ای جز رعایت کردن موارد بهداشتی و ایمنی نداریم چونکه سلامتی کشتی گیران اولویت اصلی ما است.
رئیس فدراسیون کشتی با اعلان اینکه اردوی زیاد به کشتی گیر ضربه می زند و باید کشتی گیر خودرا بیرون از اردو آماده کند در آخر اشاره کرد: کشتی گیر باید در تشک حقش را بگیرد و بیاید بیرون و اگر کسی ببرد چه کسی می خواهد حقش را بخورد و بطور قطع نمی گردد با توسل به پیج های مجازی عضو تیم ملی شد.


1399/07/26
14:05:03
5.0 / 5
1391
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
ساماس - یوگا