کدام رژیم غذایی خطر مبتلاشدن به دیابت را کاهش می دهد؟
ساماس: خوردن میوه های تازه، سبزیجات و غلات کامل حتی در افرادی که استعداد ژنتیکی دیابت یا عوامل خطرزا مانند چاقی، سن بالا یا کمبود فعالیت بدنی دارند، می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت را کم کند.
به گزارش ساماس به نقل از ایسنا، یک مطالعه جدید نشان داده است که داشن رژیم غذایی گیاهی سالم می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را تا ۲۴ درصد کم کند.
برای نخستین بار، محققان روند بهبودهای خاصی را در سلامت شناسایی نمودند که با داشتن یک رژیم غذایی گیاهی به دست می آید و از فرد در مقابل چاقی محافظت می کند. این موارد شامل بهبود پردازش قندخون و همینطور عملکرد بهتر کبد و کلیه است. به قول محققان، این به آن معناست که اثرات محافظتی ناشی از یک رژیم غذایی گیاهی بسیار فراتر از کاهش وزن و کاهش چربی است.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با این وجود، محققان تاکید نمودند که رژیم غذایی گیاهی ناسالم هم می تواند وجود داشته باشد. در واقع افرادی که علیرغم رژیم غذایی گیاهی مبادرت به مصرف بالای شیرینی، غلات تصفیه شده و نوشیدنی های شیرین می کنند با افزایش ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع۲ روبه رو می شوند.
بر طبق این مطالعه که طی ۱۲ سال بر روی بیشتر از ۱۱۳ هزار شرکت کننده انجام شده است، محققان بریتانیایی دریافتند که مقادیر طبیعی کلسترول، قند خون، التهاب و انسولین با خطر کم دیابت مرتبط می باشد. آنها همینطور دریافتند که عملکرد خوب کبد و کلیه در جلوگیری از دیابت مهم می باشد.
منبع: ساماس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب